Followers

Friday, June 17, 2011

SEGMEN BLOGLIST MINAH BLUR

Assalamualaikum semua...

Tadi yana blogwalking jap....yana ternampak Blog Minah Blur ada buat segmen....

jadi teringin gak nak join....

Ini pertama kali blog yana ini join segmen...selama nie blog nie suram je....jadi yana ingat nak menambahkan ramai lagi kawan-kawan dapat yana bertukar2 pendapat dan pandangan....

Ok lah segmen MB nie syarat2 nye senang je...




Letak banner kat atas tu dan link kan kepada MB 

Lps tu tag 3 org kawan2 blog 

Jadi yana nak tag


Hope mereka pun boleh join sekali...
Tarikh Tutup: 20 Jun 2011



Segmen, Segmen Bloglist, Bloglist, Segmen Bloglist Minah Blur, Minah Blur, Join Segmen, Jom Segmen, Bloglist Segmen

8 comments:

...Minah BluR... said...

hai awakkkkkk! thanx taw join segmen Mb nie.. sgt berbesr hati nyah .=p goodluck taw!

...Minah BluR... said...

hai awakkkkkk! thanx taw join segmen Mb nie.. sgt berbesr hati nyah .=p goodluck taw!

Alissya_Yana said...

hai welcome...

GaRy™ said...

gary pun join ni gak...follow cne yer~

...Minah BluR... said...

Ponn..ponn...mane keropok dgn teh nak cicah nie? tetamu datang singgah ni. hihi^^
Mb datang nak buat pemilihan.
kalau rajen, terjahlah dorang yg join segmen nie jugak heeee..

SENARAI PESERTA BLOGLIST MB

...Minah BluR... said...

Ponn..ponn...mane keropok dgn teh nak cicah nie? tetamu datang singgah ni. hihi^^
Mb datang nak buat pemilihan.
kalau rajen, terjahlah dorang yg join segmen nie jugak heeee..

SENARAI PESERTA BLOGLIST MB

Alisya said...

gudluck yer :)

alif ismail said...

salam ziarah....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Alissya_Yana. Powered by Blogger.