Followers

Thursday, November 24, 2011

Andai Aku Blogger Terkenal

Assalamualaikum w.b.t...

Malam ini yana nak join Contest Andai aku Blogger Terkenal...heheheh




Contest ini dianjurkan oleh Cik Ain-Soofiyah dengan kerja sama dua rakan blogger Cik Ain....iaitu Balqis Azhar
Snissa Karim

Syarat-syarat  yang patut yana dah ikut...heheheh....skrg syarat yang penting...karang cerita heheheh...

Cerita yana macam nie......

Andai yana blogger terkenal....mula2 yana nak buat satu club persatuan blogger2...tak kisah lah terkenal ke tak terkenal semua boleh join heheheh....supaya yana boleh berkumpul dengan rakan2 blogger yana yang disayangi....contoh nye seperti nie.....(ini gmbr contoh je tau....hehehhe)

ihsan google
Lps tu Andai Yana Blogger Terkenal...
Yana akan kena interview oleh orang Tv heheheh....tak kisah lah mesti die orang akan ambik gambar yana....boleh yana posing cantik2 heheheh....(berangan-angan je nie) mcm gambar kat bawah nie gmbar ramai2 dgn blogger lain heheheh....

Ihsan Google


Andai Yana Blogger Terkenal....
Yana nak buat kerja amal untuk bantu budak-budak yang kurang berkemampuan buat tuisyen secara free....tak kisah lah pasal pelajaran ke...pasal hobi ke....apa2 yang termampu untuk yana tolong...klu yana tak mampu yana akan cuba minta bantuan dari badan-badan kebajikan yang boleh memberi bantuan...hehehhe

Ihsan Google

Yang akhir sekali....Andai Yana Blogger Terkenal....
Yana nak gunakan hasil dari blog yana....maksud yana duit yang yana dapat hasil dari blog yana untuk buat family yana happy selalu...heheh ini yang terindah buat yana terutamanya buat ibu dan ayah yana...insan yang paling yana sayang.....

ihsan google

ok sudah selesai angan-angan yana hehehhe....

ok bagi rakan-rakan yang nak join jom klik banner besar kat atas yang tertera contest Andai Aku Blogger Terkenal...heheheh

Yana nak tag rakan-rakan blogger yana

tag:

Tarikh Tutup: 10 dec 2011







2 comments:

ain said...

Good luck..^_^

Snissa' Karim said...

Assalamualaikum,
syukran sbb join..all the best!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Alissya_Yana. Powered by Blogger.